Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Selena kilépett a tiniéletből/Borzalmas gyerekkora!

Selena Gomez ahogy még sosem láttad

 

Selena új fotóival bizonyítja, hogy kilépett a tinilány korszakból, és igazi, csodaszép nővé érett. Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel. Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának. Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.

forrás :

http://selenagomezkepzelet.blogspot.com/2011/08/selena-gomez-ahogy-meg-sosem-lattad.html

 

Eddig soha nem hallott részleteket árult el Sely a gyermekkoráról

http://0.tqn.com/d/jewelry/1/0/D/z/Selena-Gomez-2011-Grammys.jpg

Egy interjúban elárulta, mik történtek vele. Gyakran volt, hogy alig volt mit enniük de az is előfordult, hogy aprópénzért kutatott:

 

 

„Emlékszem, gyakran kifogyott anyukám autójából a benzin. Ilyenkor leálltunk az út szélére, és apró pénz után kutattunk a kocsiban, hogy  néhány fillért össze tudjunk kaparni benzinre"

Selena mára már a világ leggazdagabb tinijei között van, ám most már láthatjátok ez közelsem volt mindig így

forrás:

http://www.sztaroksztorik.hupont.hu/349/selena-gomez-szornyu-gyerekkor