Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

♥Barátság elleni főbünők♥

  Ha ápolni akarod a barátságodat, ezeket a bûnöket soha ne kövesd el, mert késõbb meginoghat a barátságotok!

1. Kölcsönkérsz valamit és elfelejted visszaadni
Párszor még elmegy, de ha késõbb is így folytatod, nemsokára azt veszed észre, hogy a barátnõd nem ad neked kölcsön semmit, mert mér enm bízik benned!

2. Elkottyantod a titkokat amiket rád bízott
Ezeket az "apróságokat" azért mondja el neked, mert megbízik benned és úgy érzi megérted õt. De ha visszaélsz vele, becsapva érezheti magát és eléggé jogosan.

3. Késés
Pár percet késni néha-néha nem a világ - de, ha mindig várnia kell rád! Gondolja, mire számíthat tõled, ha még el is késel? "Hová lett a bizalom?" - kérded. Hát köszönheted magadnak!

4. Hazugságokba keveredsz
Megszoktad már, hogy hazugságokkal kikeveredhetsz a kínos helyzetekbõl? A barátság lényege az õszinteség, de ha te még ezt sem tartod be?! Mit gondoljon a barátnõd?

5. Cserbenhagyod, amikor szüksége lenne rád
Néha kényelmesebb cserbenhagynod valakit, hiszen ha a védelmére kelsz talán te is olyan helyzetbe keveredsz mint õ. De ha igaz barátságról van szó, akkor fel kell adnod ezt a cserbenhagyásosdit és ki kell álllnod az igaz barátnõd mellett, még ha másoknak ez nem is tetszik!

6. Mindenkire féltékeny vagy
A féltékenység bebizonyítja hogy szeretd õt, de ha túlzásba viszed, lassan a terhére lehetsz! Fogadd el, hogy több ember is fontos szerepet játszik az életében, nem csak te! Ettõl még lehetsz a legjobb barátnõje!

7. Kifogásokat hozol fel, ha segítened kellene
A barátságban tudni kell áldozatokat hozni, ezért akkor is segítenünk kell, ha ahhoz nincs nagy kedvünk. Ha kifogásokat keresel, úgy érzi majd, hogy elfordultál tõle.

8. Szemet vetsz a fiújára
A barátnõd szerelme-gondold magad a helyébe! Hogy éreznád magad, ha te látnád vele a szerelmedet? Egy ilyen ballépés örökre szétrombolja a barátságotokat!